Verloop keuze speeltoestellen

Het online platform is onderdeel van het breed participatiebeleid van de gemeente Merelbeke. Het doel van het online platform is om zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven om een deel te nemen aan het beleid.

De bedoeling van dit specifiek onderdeel is om twee extra speeltoestellen te kiezen voor het Kapellenhof. Het gemeentebestuur heeft 6 speeltoestellen geselecteerd waarop je kan stemmen. De keuze van de toestellen gebeurde op basis van voorgaande ervaring (toestellen die steeds succes hebben bij kinderen), ook de kostprijs van de aangeboden toestellen werd vooraf bekeken en overwogen.

Je kan, hopelijk met de hulp van je kinderen of kleinkinderen, je voorkeur geven door op het hartje te klikken bij het speeltoestel van jouw voorkeur. Om een hartje te kunnen plaatsen moet je eerst registreren (rechts bovenaan - registreer). Eénmaal ingelogd kan je je hartje plaatsen. Je kan slechts één hartje per speeltoestel toevoegen. Heb je nog een aanvullende wens of commentaar? Voeg die gerust toe onder het speeltoestel van jouw keuze door te klikken op het tekstballonnetje.

Tot eind februari kan je hartjes plaatsen. De 2 toestellen met de meeste hartjes worden weerhouden. Ook aan de school ‘ SG De Graankorrel’  zal hun voorkeur worden gevraagd. Dit wordt mee opgenomen in de definitieve keuze.

In de periode maart/april doen we een analyse van de resultaten en maken de definitieve keuze bekend. Zonder oponthoud zullen de speeltoestellen aan het begin van de grote vakantie worden  geplaatst.