Het traject

Het gemeentebestuur van Merelbeke wil verder investeren in ruimte voor vrijetijdsbeleving. Een van de manieren om dat te realiseren is de ontwikkeling van sportpark Molenkouter. De komende maanden en jaren gaat het gemeentebestuur hard aan de slag om een gedragen project uit te werken dat een meerwaarde betekent voor de Merelbeekse sporters én de omwonenden van het gebied.

Op 25 september 2019 werden de buurtbewoners voor de eerste maal geconsulteerd en op 14 november 2019 volgt een tweede inspraakmoment. Doel is om zo snel mogelijk een visie uit te tekenen op het terrein waarbij sport en recreatie hand in hand gaan. Streefdatum om sportpark Molenkouter in gebruik te nemen is september 2021. Wie nog vragen of opmerkingen heeft, kan daar uiteraard mee terecht bij het gemeentebestuur via molenkouter@​merelbeke.​be.

De gemeente probeert vragen zo goed en zo snel mogelijk te beantwoorden en neemt ze mee in het verdere traject. De meest actuele info zal steeds verzameld worden op deze pagina.