Over het project

Vorig jaar startte de Provincie Oost-Vlaanderen met de aanleg van de fietssnelweg langs de Verbrande Heiwegel. Dit jaar is het de beurt aan de groenomgeving rondom de fietssnelweg, de speeltuin in de Heiwijkstraat en de heraanleg van de Spoorwegwegel in Flora. Daarnaast bekijkt de gemeente ook mogelijke locaties voor hondenlosloopweides.

Ontwerpplannen

Graag stellen we jullie hier de plannen voor over de groenomgeving langs de Verbrande Heiwegel (A) en het ontwerp voor de heraanleg en uitbreiding van de Spoorwegwegel (B).

 

Geef uw mening

We bieden je de kans je voorkeur aan te duiden voor de uitbreiding van de buurtspeeltuin in de Heiwijkstraat (C) en je kan je mening uiten over de realisatie van een hondenlosloopweide, in het bos langs de Verbrande Heiwegel (D1) of in het bos langs de Spoorwegwegel (D2).

 

Timing en verder verloop

Gedurende 3 weken, van 5 april tot en met 25 april 2021 kan je hier je mening kwijt.

Tijdens het traject groeperen en beantwoorden we de "Veelgestelde vragen". Via deze link kan je de algemene antwoorden nalezen. Ook vragen die we binnen krijgen via e-mail of telefoon beantwoorden we daar.

In de loop van de maand mei verwerken we de reacties en passen we de plannen aan, waarna het schepencollege beslist over de speeltuin en de hondenlosloopweides.

Tijdens de zomer 2021 wordt de vergunningsaanvraag ingediend, om in het najaar 2021 de werken te kunnen uitvoeren.