Duurzame helden

We zoeken verenigingen, bedrijven, scholen, … uit Merelbeke die zich actief inzetten voor de bescherming van onze planeet en haar klimaat.

We zijn meer bepaald op zoek naar mensen die zich inzetten voor één of meer van onderstaande duurzame ontwikkelingsdoelen. De gekozen organisatie zet zich in voor het proper water, eerlijke handel, het klimaat, leven in het water of op de aarde.

SDG 6 SDG 12  SDG 13  SDG 14  SDG 15

Iedereen kan iemand nomineren. Na de nominatieperiode, van 15 juli tot 15 augustus, kan iedereen stemmen op zijn favoriete held. De held met de meeste stemmen is een jaar lang onze duurzame ambassadeur. De winnaar wordt een jaar lang onze duurzame ambassadeur. Zij zullen een artikel krijgen in ons info-magazine en zullen samen met de dienst duurzame ontwikkeling een klimaatevent mee vormgeven.

Want wij zijn er zeker van dat er organisaties, bedrijven, scholen, … op ons grondgebied zijn die  voortrekkers zijn voor een betere planeet maar die de Merelbekenaar misschien nog niet kent. Ken jij of werk jij voor een organisatie, bedrijf of school die zijn beste beentje voorzet en die het verdient om in de bloemetjes te worden gezet?   

Stem nu op je duurzame held